Penjaga Bayi Wireless 'Baby-G'

Saturday, 18 September 2010 14:44 Ruzlan
Print

1Kedai Mudah

Artikel bank
Pengawasan Bayi Baby-G

Duduk beristirehat sambil mengawasi bayi anda dengan tenang dan penuh keyakinan. Rileks.. kerana Baby-G ini akan bertindak sebagai mata dan telinga tambahan anda bagi memastikan keselamatan si kecil dalam pemantauan sepenuhnya.

Monitor Baby-G ini akan membolehkan anda atau penjaga memerhatikan serta mendengar bayi mereka disetiap saat dan ketika. Anda mampu bebas bergerak di sekitar rumah dan sangat ideal untuk memantau bayi tanpa membangunkannya. Anda akan memiliki kebebasan untuk menonton TV, mendengar muzik, menghibur tetamu, membuat apasaja aktiviti tugas rumah, latihan, atau tidur dengan keyakinan bahawa anda selalu akan tahu bilakah bayi anda memerlukan anda. Jika anda rasa skrin 1.5 inci terlalu kecil, anda boleh gunakan slot AV OUT yang tersedia untuk menghubungkan monitor anda terus ke televisyen di dalam bilik tidur atau ruang tamu anda tanpa banyak mengorbankan masa anda untuk berehat. 

Si manja anda pasti akan menyukainya dengan rekabentuk bunga berkelopak. Ciri-ciri yang mudah dikendalikan tanpa perlu pemasangan yang rumit menjadikan ianya pilihan utama bagi keluarga yang sentiasa sibuk di rumah. Kamera ini turut juga dilengkapi dengan klip supaya ianya mudah dipasang pada buaian, atau katil tidur bayi untuk membolehkan anda mudah melihat si kecil anda pada setiap saat dan ketika. Gajet Baby-G ini juga berfungsi bagi kegunaan malam hari kerana lampu 8 IR yang peka membolehkan pemantauan boleh dilakukan juga pada suasana yang kurang pengcahayaan walau pada pukul 3 pagi.

Jika ada ada antara rakan-rakan atau ahli keluarga yang baru saja menyambut kehadiran cahaya mata baru, Baby-G adalah jawapan yang paling tepat untuk dijadikan hadiah tanda ingatan dari anda. Demi nilai sebuah kasih sayang untuk si manja anda, RM 485 sudah tentu tawaran yang amat kompetitif dari kedai online kami - 1Kedai Dotcom.


Sekilas Pandang...

Spesifikasi Monitor Penerima:

Spesifikasi Kamera :

Nota Produk

Handy klip-pada kamera untuk pemasangan yang mudah
Pemasangan ringkas, peranti tambahan dan perisian tidak diperlukan sama sekali. 
1.5 "TFT LCD, Palm saiz monitor yang mudah alih. 
Kecerahan DNS dan penunjuk bateri rendah
LED inframerah dengan liputan night vision 5m
Mod muzik, dan penjimatan kuasa mod suara diaktifkan, yang mengubah paparan pada saat bayi membuat hingar
Produk ini diimport bersama penyesuai universal soket dinding yang akan berfungsi di mana sahaja di dunia


   Pakej Lengkap

Pakej Lengkap :

 Testimoni Puan Mary :

" Sistem Pengawasan untuk Si Manja sememangnya adalah suatu keperluan bagi ibu bapa hari ini yang sentiasa sibuk. Ini memberi saya kebebasan untuk selalu mengawasi anak saya, bahkan ketika saya tidak boleh di sampingnya. Gajet ini ternyata membantu memastikan fikiran saya tenang mengetahui bahawa anak saya selalu tidur dengan selamat dan sihat.

Gajet keluarga  yang saya beli ini didatangkan dengan kamera warna, penerima monitor, semua kabel yang diperlukan dan penyesuai AC sehingga saya tidak perlu membeli bateri baru. Monitor bekerja dengan penghantaran audio dan video dari kamera secara langsung kepada penerima. Sistem ini benar-benar wirelesss dengan jangkauan penghantaran hingga 30 meter. Ini bermakna bahawa saya selalu dapat mengawasi sepenuhnya si manja saya walaupun dimana saya berada disetiap ruang rumah melihat anak saya tidur. Saya sangat menyukai ciri-ciri pintar dan mudah seperti klip untuk pemasangan mudah. Hal ini membolehkan saya untuk dengan mudah dipasangkan ke sisi tempat tidur anak saya, dan melihat gambar berwarna yang sempurna dari dirinya. Tidak ada pemasangan membingungkan.
Di waktu malam pula, kamera yang dilengkapi dengan inframerah Lampu LED membolehkan anda menghantar video dalam kegelapan penuh. Lampu LED secara automatik mengesan cahaya malap untuk membolehkan ianya berfungsi sempurna 24 jam sehari.
Saya sangat menyarankan pembelian gajet ini untuk semua keluarga."

 HARGA KAMI DI 1KEDAI DOTCOM : RM 485 SAHAJA TERMASUK PENGHANTARAN POSLAJU. 


FAQ - Soalan-soalan lazim yang sering ditanyakan

Adakah gajet Baby-Gi ini boleh berfungsi di malam hari ?
Ya, Baby-G mempunyai 8 lampu inframerah untuk memastikan pemantauan waktu malam tanpa sebarang halangan. 

Bagaimana cara untuk menempah gajet Baby-G ini ?
Mudah saja. Hanya hubungi hotline kami : 010-201 2001. Akan tiba keesokkan hari sebaik saja bayaran dibuat.
KLIK SINI BAGI DAPATKAN KATALOG & HARGA KESEMUA GAJET SPY TERBARU 1KEDAI.COM

Bagaimana Nak OrderPenghantaranKilik ke senarai utama


Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 00:57