Dalam Pasaran - Sila Klik:

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Produk
Pengupas Isi Nenas PDF Print E-mail
Ruzlan | Tuesday, 28 August 2012 08:00

Printhauz Banner

Artikel bankPengupas Isi Nenas:

    Pengupas Isi Nenas

Inovasi terbaru khas bagi gajet didapur anda. Sama sekali tidak menggunakan elektrik. Ianya dicipta untuk seseorang yang sukakan konsep 'work smart' seperti anda.


    Pengupas Isi Nenas

Fungsi utama:

Gajet ciptaan terkini untuk peralatan dapur anda. Mengupas, menghiris isi dan mengasingkan kulit dan empulur dalam masa hanya 30 saat ! Woww !!
Hasilnya ialah hidangan isi nenas yang berbentuk pintalan spiral yang dihiris sempurna. Tiga pilihan mata bilah memotong hampir kesemua saiz buah nenas.
Kulit buah yang tersisa boleh dijadikan seperti mangkuk hidangan atau gelas minuman yang semulajadi. Sememangnya ianya suatu persembahan hidangan yang bermutu dan profesional.


Pengupas Isi NenasHARGA TAWARAN DI 1KEDAI DOTCOM: RM38 (Termasuk kurier Poslaju / Skynet)Bagaimana Nak OrderPenghantaran


Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:13
 
SCAN-X: Kamera Penghantar Imej MMS ke Handfon Anda PDF Print E-mail
Ruzlan | Sunday, 26 August 2012 08:00

Printhauz Banner

Artikel bankScan-X Camera

Apakah yang berlaku di rumah atau di pejabat anda sekarang ? Apakah yang anak-anak anda lakukan sekarang sedangkan anda masih berada di pejabat ? Kamera pengawasan yang mengesan sebarang pergerakan yang mencurigakan secara automatik. Ianya bertujuan untuk memantau keselamatan harta benda mahupun ahli keluarga anda walaupun anda berada jauh ratusan kilometer secara terus ke handfon anda.

Ciri-Ciri Khas:

 • Sistem pengawasan PIR (Passive Infra Red) yang menghantar amaran keselamatan terus ke handfon anda.
 • Penderia pengesan pergerakan PIR mengawas serta menghantar imej MMS dan amaran secara langsung ke handfon anda.
 • Boleh diaktifkan atau di nyah-aktif samada melalui handfon anda sendiri atau alat kawalan jauh.
 • Memerlukan kad SIM (Maxis, Digi, Celcom dsb) bagi membolehkan penghantaran imej MMS dibuat.
 • Beberapa penetapan (setup) permulaan SMS perlu dilakukan oleh pengguna.
 • Boleh diprogramkan fungsi kegunaan dengan mesej dan amaran siren sebagai pilihan.
 • Salinan imej rakaman disimpan ke dalam kad memori SD.
 • Halakan kamera ini ke kawasan yang kritikal dan sensitif mengikut kesesuaian pemantauan.
 • Gunakan alat kawalan jauh untuk mengaktifkan atau nyah-aktif sistem apabila anda meninggalkan atau tiba dikawasan pemantauan.
 • Disertakan bersama braket untuk melekatkan kamera ke dinding, siling atau perkakasan rumah.

Scan-X Camera

Scan-X Camera

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:14
Read more...
 
Kamera Kacamata HD Fashion PDF Print E-mail
Ruzlan | Wednesday, 22 August 2012 08:00

Printhauz Banner

Artikel bankKacamata HD

Kamera Kacamata 720 HD DVR adalah kacamata PERTAMA DIDUNIA yang dimuatkan dengan teknologi rakaman berdifinasi tinggi HD. Kelihatan amat sempurna dan trendy. Ianya merupakan 'satu helah' yang paling spontan dan bergaya dalam merakam sesuatu saat yang amat penting dalam setiap misi anda ! Awas, ianya adalah sesuatu yang amat tidak disangka dan dijangka samasekali oleh setiap mangsa anda. Mutu gambar yang terang, jelas, kaya dan padat dengan spektrum warna.

Kacamata HD Fashion

Pengalaman saya sendiri (1kedai dotcom) sebagai pengguna kacamata HD Fashion, ianya adalah satu-satunya kamera yang menghasilkan video HD berkualiti terbaik dengan format gambar layar lebar yang direkabentuk sebagai gajet spy. Ianya amat bersahaja, dan saya memakai kemana sahaja samada pergi membeli-belah, sambil memandu, menjemput anak ke sekolah, bertemu pelanggan, minum teh kedai mamak, ke masjid dan berjumpa kawan-kawan.

Kacamata HD Fashion

Setelah saya merakam, hampir kesemua fail akan saya muat turun ke komputer sebagai diari harian dan 'database' yang istimewa. Amat sesuai digunakan jika anda seorang pemerhati yang berkaitan dengan kerja-kerja pembelajaran, pencari bukti, wartawan, penguatkuasa, aktiviti berbasikal, anggota mesyuarat, aktiviti riadah atau untuk aktiviti kekeluargaan.

Kacamata HD Fashion

Ianya begitu mudah dikendalikan hanya dari satu butang saja. Juga begitu mudah untuk di muat turun segala imej rakaman gambar dan video ke komputer anda hanya menggunakan kabel USB.Ciri-ciri:

 • Fungsi merakam video
 • Fungsi mengambil gambar pegun
 • Fungsi perakam suara digital
 • Fungsi penyimpan data mudah alih
 • Muatan memori 4gB bina dalam.

Kacamata HD


Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:01
Read more...
 
Oscar: Jam Telefon dan Pengesan GPS PDF Print E-mail
Ruzlan | Monday, 20 August 2012 08:00

Printhauz Banner

Artikel bankJam tangan Oscar

Jam tangan bagi kegunaan dewasa atau kanak-kanak yang berfungsi sebagai telefon mudah-alih dengan pengesan kedudukan GPS.

Dicipta Khas untuk anak-anak anda:

Anak-anak anda dan remaja amnya memang menggemari telefon mudah-alih. Hadiahkan mereka sesuatu yang unik dan berlainan. Hasil gabungan rekabentuk khas bagi citarasa semasa dengan seni penunjuk waktu analog serta teknologi selular terkini menjadikan anak-anak anda pasti tidak sabar bergaya dihadapan kawan-kawan mereka. Pastikan anda rahsiakan fungsi GPS dari pengetahuan mereka supaya segala gerak-geri dan dimana mereka berada adalah dibawah pemantauan anda sepenuhnya. Bijak bukan...

Khas untuk Keluarga Tersayang:


Parents give phones to their kids on the hope that if there is an emergency that they will be able to call them instantly. This watch phone comes with a built in GPS tracker, meaning that you as the parents will know exactly where your kid is at any time. Also, you can preprogram GPS locations into the phone watch, and when your child plus the phone enter or leave the designated areas, you will get a message. You also can use the watch as an electronic lease for your kids, as when pair the watch phone to your mobile phone and if the distance reaches over 10 meters, you will be instantly notified by an SMS. You even get remote parental controls such as the ability to bar incoming and outgoing calls to the watch phone. Finally, kids who are truly in trouble and don’t have time to try and dial your number will have the ability to send instant SOS calls and GPS location to their parents in case of an emergency. Best of all, you as parents never have to tell your kids how you know where they were when they were skipping class, as the watch phone to them is just a cool present given to them that looks cool and works great.

Pastikan keselamatan anak-anak anda terkawal dibawah pemantauan anda dan teknologi terkini. Hati anda lebih tenang, manakala anak-anak anda pasti gembira menayangkan gajet ditangan mereka dihadapan kawan-kawan mereka disamping fungsi hebat yang bermanafaat sebagai telefon mudah-alih. Ssshhh..!! Jangan lupa merahsiakan fungsi GPS bina dalam, agar anak anak sentiasa dibawah pemantauan anda !

Ciri-ciri khas :
Quad Band GSM mobile phone watch
Make or receive calls
Up to 4 Guardian/parental numbers saved for notifications/querries
On Demand GPS Location to Guardian number
Up to 6 waypoints able to be inputted, with entry & exit times from the waypoints sent to guardian numbers
Parental controls (bar/allow incoming and outgoing calls)
Quick SOS from the phone (phone call + GPS location)
Bluetooth tethering (if phone watch is connected to parents phone over bluetooth and is separated by over 10 meters,
a message will automatically be sent to the phone).

Jam tangan Oscar

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 14:49
Read more...
 
Page 9 of 14
logo footer   Redesign by Artisduo - All Rights Reserved