Dalam Pasaran - Sila Klik:


Promotion

Servis Video Promosi

Katalog 45 Gajet Terbaru

Smart Pen 


GPS Tracker by Siemens

S-69 Projektor V80

s70- Android MK809ii

S56 Voyager HD Camera

Penghalau Tikus Ultrasonic

Set Pemancar Video Wireless

s-49 Penyedut Hawa Panas Solar

Telinga Bionik

s-47 Audio Penembus Dinding

U9 Pendrive Spy HD

s40 Spy-X3

U8-Spy Flashdrive Cam

V-Promo Digital Promoter.

Android TV

Pengimbas Mudah-AlihSkyp X

Kamera Anti Penceroboh

.Pen Pintar

Moskovich

Spycam Kunci Kereta

Intip Dengar Sonic Boom

Kamera Mikro Wireless

Sniper Sunglass


S16

.Warsaw Mikro Cam

Perakam Perbualan Telefon CVG-278

Ashtray GSM

Jam Anti Clockwise

Promo Banner

Senarai Gajet Khas

2

Merdekakan diri anda dengan BERNIAGA !

Klik ke Katalog Utama

Senarai Harga Cetak Flyers

 www.susu.my

Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Produk
Perlindungan Diri dan Keluarga PDF Print E-mail
Monday, 20 December 2010 03:56

ONLY BY LISTENING CAN WE UNDERSTAND WHAT’S TRULY IMPORTANT TO YOU

Loving parents planning for their child’s future. The hardworking executive worrying about stagnant savings. A schoolteacher without the financial means to retire.

For many of us, every major life stage presents a set of financial challenges that can seem daunting. Yet, most don’t realise that help is just around the corner. With proper, far-sighted planning, every major obstacle can be overcome to ensure a brighter and secure future.

For over 80 years, Malaysians have trusted Prudential to serve their savings, investment, education and retirement needs. But our journey is far from over – you may be surprised to know that more than half the population still lack adequate coverage. By provoking, inspiring and listening to people at all levels, we hope that more will start taking the necessary steps to protect themselves and their loved ones.

contact

 


   

falsafah

ARTICLES

ARTICLE 1

ARTICLE 2

Last Updated on Sunday, 02 January 2011 08:10
 
Jam Meja Spy Berkamera Digital - Exiga PDF Print E-mail
Ruzlan | Friday, 29 October 2010 14:03

Rekaan terbaru dalam 'Seni Pengintipan'.. memperkenalkan Exiga. Ianya berfungsi seperti jam meja biasa yang lain, tetapi tersembunyi didalamnya ialah lensa kamera video bersaiz mikro. Merakam secara senyap gambar, video beserta audio tanpa dapat dapat dikesan. "Dedahkan segala kepalsuan.."

Jam Spy Exiga

Sesuai untuk operasi merakam dan mengumpulkan bukti yang anda perlukan. Apakah jam ini boleh lakukan ? Selain dari fungsi asas sebagai Jam meja LED, ianya merakam merakam video dan audio secara digital. Berkeupayaan untuk merakam dengan bantuan sensor Pengesan Sebarang Pergerakan dan boleh dikawal dari jauh. Menawarkan rakaman video beserta audio dengan kualiti DVD (640 X 480 piksel), rakaman audio sahaja, snap gambar foto pegun (1600 X 1200 piksel). Dengan rekabentuk yang ringkas, ianya kelihatan begitu 'innocent' dan sukar disyakki sama sekali serta banyak potensi kemungkinan kegunaanya.

Exiga - Pelakun yang innocent

Fikirkan jika ada seseorang yang sedang cuba mencuri sesuatu milik anda. Bimbangkan si dia yang anda sayangi mengkhianati kepercayaan anda ? Adakah anak-anak anda atau pekerja anda sedang melakukan sesuatu yang tidak elok di bilik mereka ? Jadi anda bakal menyaksikan segala kebenaran yang selama ini terlindung dari pengetahuan anda. Sesungguhnya mengetahui sesuatu perkara adalah lebih baik dari tidak menyedari langsung ketika masih belum terlambat.

Apa yang menarik tentang gajet ini ialah keupayaan merakam dengan kualiti video DVD yang terang dan jelas secara langsung ke Kad Mikro SD bersaiz 4GB (disertakan bersama) dengan kelajuan 30 frame persaat untuk video dan audio yang bermutu. Segala kawalan fungsi gajet ini dapat dikawal dari jauh dimana anda tidak perlu menyentuhnya secara langsung untuk memberikan pilihan dalam setiap misi anda.


Rakaman video dengan pengaktifan oleh Pengesan Pergerakan: Jam meja Exiga boleh ditetapkan untuk merakam video sebarang objek yang melintas didepan lensa kamera. Ini bermakna anda boleh meninggalkan gajet pengintipan Exiga diatas meja anda dan biarkan ianya mendedahkan bukti untuk anda. Hanya sentuh satu butang di unit kawalan, anda boleh merakam / snap gambar foto pegun pada bila-bila masa diperlukan sebagai  rekod rahsia bergambar.

Exiga - Detail 

 Jam meja Exiga ini sememangnya sesuia digunakan untuk pejabat, kediaman, atau dimana-mana saja tempat yang anda perlukan dalam mencari bukti. Tempahlah sekarang dan kami akan uruskan penghantaran Poslaju segera hari ini (setiap 2 petang kecuali Sabtu & Ahad)

Sekilas Pandang..

 • Fungsi: Jam meja spy berkamera digital - gajet spy yang tak dapat dikesan
 • Sistem kendalian kawalan jauh
 • Kualiti gambar foto (1600 X 1200 piksel)
 • Rakaman video + audio (640 X 480 piksel berkelajuan 30 frame/saat)
 • Rakaman video dengan pengesan pergerakan
 • Percuma termasuk Kad Mikro SD 4GB !

Exiga dari dekat

Spesifikasi Pengeluar

 • Jam meja dengan fungsi pengintipan
 • Memori: Percuma Kad mikro SD 4GB (maksimum 8GB)
 • Sudut pandangan: ~72
 • Resolusi video: 640 X 480 piksel
 • Format video: AVI (MJPG)
 • Kelajuan video: 30 frame/saat
 • Format gambar & resolusi: 1600 X 1200 piksel dalam JPG
 • Mikrofon bina dalam: Ya
 • Rakaman audio: WAV
 • Saiz file:
  ~25MB untuk 1 minit rakaman video
  ~1.2MB untuk 1 minit rakaman audio
 • Jarak operasi kawalan jauh: 15m
 • Penggunaan tenaga: 1300mA / 3.7V
 • USB Interface: 2.0
 • Sistem operasi: WIN 2000/ XP / Visat32 / 7
 • Rakaman video berterusan: 3 jam jika di cas penuh
 • Masa untus cas semula: Lebih kurang 4 jam
 • Ukuran: 150 X 100 X 90 mm
 • Rujukan Pengeluar: CYJZFPAD88

Nota Produk:

Rakaman video merakam pada selaan masa setiap 3 minit. Paparan jam adalah berfungsi sepenuhnya.

Kandungan pakej lengkap unit Exiga:

 • Jam meja spy pengintipan digital
 • Kabel USB
 • Penyesuai Kuasa
 • Unit Kawalan Jauh
 • Bateri
 • CD Perisian
 • Penyesuai untuk perjalanan (untuk pelanggan UK, AU, NA, SA)

Pakej Lengkap Exiga

Soalan Lazim:

Bagaimana untuk saya buka fail yang dirakam oleh Exiga ?
Hidupkan gajet, sambungkan kabil mini USB, kemudian tekan butang untuk dihidupkan menggunakan unit kawalan jauh. Komputer anda akan mengesan Exiga secara otomatik.

Bagaimana untuk mengubah paparan tarikh dan masa ?
Pasang perisian pengubahsuaian masa dari CD yang dibekalkan dan turuti segala arahan.

 HARGA TAWARAN DI 1KEDAI DOTCOM: RM210 Sahaja (Termasuk kurier penghantaran Poslaju dengan nombor tracking)KLIK SINI BAGI DAPATKAN KATALOG & HARGA KESEMUA GAJET SPY TERBARU 1KEDAI.COM

Bagaimana Nak OrderPenghantaran


 Kilik ke senarai utama

Kembali ke Katalog Utama Last Updated on Monday, 14 April 2014 12:56
 
Perakam Perbualan Telefon Digital - CVG278 PDF Print E-mail
Ruzlan | Tuesday, 26 October 2010 20:35

Perakam perbualan telefon dan suara digital didatangkan bersama 4GB memori binadalam. Juga berfungsi sebagai USB Pendrive untuk menyimpan fail peribadi serta muzik MP3 kegemaran. Jika anda menggemari gajet unik, sudah tentu juga akan meminati gajet perakam canggih ini iaitu CVG278.

Perakam Perbualan Telefon CVG-278

Dengan rekabentuk padat, hi-tech dan bergaya CVG-278 menawarkan rakaman dengan hanya satu sentuhan bila saja anda perlukan atau mod rakaman pelbagai kualiti dimana sahaja anda hajati. Fungsi canggih yang berupaya merakam setiap panggilan atau perbualan telefon menjadikan gajet perakam suara spy ini berkesan dalam mengumpul bukti maklumat dimana pemanggil dihujung talian tidak mengetahui bahawa percakapannya sedang dirakam.

Merakam perbualan dan sumber melodi

Perakam audio digital pelbagai fungsi ini sesuai digunakan di dewan kuliah, bilik seminar, ruang persembahan, rakaman perbualan telefon, ketika mesyuarat, di tempat kerja atau dimana saja. Dikuasai hanya dari bateri tunggal bersaiz AAA dan didatangkan khas bersama dua mikrofon untuk rakaman yang lebih jelas.

Dijual pada paras harga yang lebih kurang sama dengan perakam suara digital biasa dipasaran, gajet perakan suara digital dengan USB, fungsi rakaman spy telefon ini juga berfungsi sebagai pusat hiburan mudah alih anda. Berupaya memainkan dari fail muzik MP3 dari memori dalaman sebesar 4GB untuk menyimpan sejumlah kira-kira 400 buah lagu untuk kepuasan halwa telinga anda berjam-jam lamanya. Luar biasa bukan ?..

Last Updated on Saturday, 13 July 2013 15:06
Read more...
 
Sniper - Kaca mata Berkamera Rahsia PDF Print E-mail
Ruzlan | Saturday, 23 October 2010 13:29

Rahsia di sebalik Sniper

"Merakam Apasaja yang Anda Pandang. Segalanya Rahsia !"

Hasil idea dari teknologi perisik negara haram Israel iaitu khas untuk agen-agen Mossad mereka. Tiada siapa yang mengetahui bahawa kaca mata hitam yang bergaya ini dilengkapi kamera digital yang tersembunyi. Merakam apa sahaja yang anda pandang dan lihat tanpa ada yang menyedari. Dilengkapi dengan 4GB kad mikro SD (mampu maksimum hingga 32GB), ianya berupaya merakam video beserta audio hingga selama 100 minit. Jangan biarkan adegan menarik dipersekitaran anda yang tentunya berharga berlalu begitu sahaja. 

Rahsia di sebalik Sniper

Dengan kualiti video yang menakjubkan berformat AVI pada saiz 640 X 480 piksel kualiti DVD dengan kelajuan frame 25 frame persaat, ianya begitu mudah dikendalikan dari 2 kawalan butang sahaja. Bateri Li-Polymer yang boleh cas semula yang tahan lama, dengan lensa mikro menjadikan ianya gajet spy yang begitu menakjubkan untuk anda miliki. Bateri Lithium binadalam memungkinkan rakaman dilakukan berterusan diantara 60 hingga 100 minit. Merakam apa saja yang anda pandang - dibawa khas oleh 1Kedai Dotcom. Hebat bukan ?..

Ciri-ciri istimewa:

 • Kamera Rahsia tersembunyi dengan perakam video pada kaca mata sport
 • Lensa lubang pin beresolusi tinggi untuk rakaman yang jelas
 • Butang kawalan yang mesra pengguna
 • Rekabentuk yang elegan serta penuh gaya sesuai untuk lelaki dan wanita
 • Gajet yang disyorkan wajib ada kepada setiap wartawan, anggota penguatkuasa, pelancong dsb.
 • Sambungan mudah ke PC / Laptop tanpa perlu ada driver pemasangan.
 • Kad SD mikro sebesar 4GB untuk rakaman berterusan selama 200 minit.
 • Menyokong kamera PC bagi fungsi MSN, Skype dsb.
 • Ruang rakaman berkesan ialah lebih dari 15m dengan bidang pandangan seluas 60 darjah
 • Bekalan kuasa: Bateri Li-ion 280 mAh boleh cas semula.  Tahan untuk 3 jam rakaman berterusan. Masa untuk cas semula ialah 2.5 jam


Memori Slot 

Last Updated on Saturday, 13 July 2013 15:06
Read more...
 
Page 9 of 12
logo footer   Redesign by Artisduo - All Rights Reserved