1kedai.com

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Produk

Power Jammer Anti Telefon Bimbit, GPS, CDMA, 3G dan DCS

E-mail Print PDF

Artikel bankPower Jammer

Power jammer pada asasnya adalah alat yang digunakan untuk menghalang telefon bimbit daripada menerima isyarat dari penyedia perkhidmatan setempat. Apabila digunakan, jammer berkesan melumpuhkan telefon bimbit. Power jammer terbaru ini boleh digunakan hampir dimana-mana sahaja lokasi, terutamanya dikawasan yang amat memerlukan tumpuan pada sesuatu acara seperti dewan mahkamah, bilik peperiksaan, dewan kuliah, masjid dan surau, perpustakaan, majlis seminar atau kursus, pengajian, hospital, kaunter bank dan sebagainya.

Power Jammer Jarak Jauh

Musuh ketat yang jadi penghalang bagi kesemua jenis telefon selular, GSM, GPS dan kesemua peralatan frekuensi radio termasuk 3G. Model ini lebih berkuasa hampir 5 X ganda berbanding model terdahulu. Mempunyai jarak jangkauan melebihi 50 meter menjadikan Power Jammer terbaru kami model yang paling berkuasa setakat ini.

  Power Jammer Jarak Jauh

Jammer penghalang komunikasi bagi telefon mudah alih yang berkuasa dan ampuh ! Ia berkesan menghalang kesemua jenis komunikasi telefon mudah-alih yang beroperasi di Malaysia samada jenis CDMA, GSM, DCS dan jalur lebar 3G dengan fungsi kekuatan boleh laras pada kesemua 4 rangkaian jalur lebar.

Ianya suatu gajet yang berkesan dalam memastikan persekitaran yang tenteram tanpa gangguan alat telekomunikasi hubungan radio, GSM dan CDMA tanpa menganggu alat-alat elektronik kegunaan pejabat atau rumah yang lain.

Power Jammer Deskripsi:

 • Jumlah Keluaran Transmisi: 8 Watt
 • Isyarat Pemisah Jalur lebar
 • CDMA: 850-894Mhz
 • GSM: 925~960Mhz
 • GSM/CDMA1900: 1805~1990Mhz
 • 3G: 2110~2170Mhz
 • Jarak Tipikal: 50 meter
 • Khas bagi kegunaan persendirian seperti ditempat-tempat yang melarang kegunaan telefon bimbit
 • Gunakan dengan bijak dan berhemah berdasarkan garis panduan undang-undang.
 • Interface Antena : SMA
 • Pelarasan: Max, High, Medium, Low, Threshold
 • Badan beralur sirip bagi kawalan haba optima - Masa operasi berterusan maksima ialah 48 jam.
 • Sumber Tenaga: 5 Volt DC (Mains Adapter Supplied)
 • Ukuran: 230x34x107mm (LxWxD) badan utama, 205mm panjang antena

Power Jammer Jarak Jauh

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:04 Read more...
 

Kipas Penyedut Hawa Panas Tenaga Solar

E-mail Print PDF

Printhauz Banner

Artikel bankPenyedut Hawa Panas Kereta

Malaysia adalah sebuah negara yang bercuaca panas dan banyak menerima sinar cahaya matahari yang tinggi sepanjang tahun. Memperkenalkan Kipas Penyedut Hawa Kereta Kuasa Solar yang menggunakan TENAGA PERCUMA dari alam semulajadi.


Kipas pengudaraan kereta yang berkuasa solar sepenuhnya ini berfungsi sebagai 'ventilator' yang bekerja dengan cekap serta senyap. Ciptaan ini beroperasi mengeluarkan udara panas dan bau-bauan yang terperap didalam kabin sewaktu meletakkan kereta anda di tengah panas terik membakar. Walaupun tingkap kereta anda tertutup rapat, pada setiap 20 minit secara automatik kipas berkuasa solar akan menghembus keluar hawa panas kenderaan serta bau-bauan yang terperap lalu menggantikan dengan udara luar yang lebih segar dan lebih kaya oksijen. Terbaru - 1 watt (lebih bertenaga) berbanding kebanyakan yang dijual di pasaran iaitu hanya 0.3 watt dan semestinya lebih murah.


  Penyedut Hawa Panas Kereta
Secara tidak langsung ia akan mengurangkan beban pendingin hawa kereta untuk menyejukkan dalaman kereta. Ruang dalaman kereta dapat disejukkan dengan lebih singkat sekaligus menjimatkan penggunaan bahanapi kereta. Suatu ciptaan pintar terkini.
Bukan itu saja, ianya dapat memanjangkan jangkahayat kemasan dalaman kereta serta peralatan elektronik supaya lebih terpelihara dari ancaman suhu melampau didalam kereta.
Oleh kerana ianya ditenagakan oleh kuasa cahaya matahari semulajadi yang PERCUMA, anda tidak lagi perlu rungsing memikirkan tentang bateri yang perlu di caj semula atau menggantikan usia bateri. 100 peratus tenaga percuma anugerah dari Allah. Pemasangan yang begitu mudah dan teramat pantas !
Penyedut Hawa Panas Kereta


Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:00 Read more...
 

Lampu Limpah Kuasa Solar Berkamera Pengesan Gerakan

E-mail Print PDF

1Kedai Mudah

Artikel bankLampu Limpah solar dengan kamera pengesan

Deskripsi Ringkas:

Memperkenalkan - SOLAR SENTRI. Sistem pencegahan jenayah dan keselamatan yang bersumberkan TENAGA PERCUMA anugerah ilahi - Alam semulajadi. Lampu limpah berkuasa solar yang dinyalakan terang oleh paduan 30 biji LED putih. Fungsi pengawasan canggih pula di pantau oleh teknologi pengesanan pergerakan PIR (passive infra-red) bagi mempertingkatkan keselamatan kediaman atau pejabat.


Lampu Limpah solar dengan kamera pengesan
Ditenagakan oleh kuasa matahari sepenuhnya, lampu limpah Solar Sentri ini menawarkan pemasangan yang bebas dari pendawaian TNB bagi penjimatan bil maksima. Sesuai untuk tugas pemantauan dikawasan yang sukar di akses bagi punca tenaga TNB di seperti garaj, bangsal, bumbung, parking, struktur bangunan luar dan sebagainya.

Diperbuat daripada plastik tahan lama ABS yang lasak, rekabentuk lampu limpah ini begitu padat menawarkan ketahanan terhadap unsur-unsur alam. Apabila persekitaran berubah gelap, sistem pengesanan pergerakan teknologi PIR menjadi aktif dan ia akan menghidupkan 30 unit LED putih sebaik sahaja ada pergerakan dikesan. Ianya juga boleh dinyah aktifkan mengikut sistem penetapan masa yang telah ditentukan. Sememangnya ia adalah gajet keselamatan yang PERLU ADA bagi menerangi lorong-lorong belakang yang gelap, lorong kaki lima, laluan pejalan kaki bagi sentiasa memastikan jauh dari pelawat tidak diundang.

Lampu Limpah solar dengan kamera pengesan
Amat mudah untuk dipasang, kerana lampu limpah Solar Sentri ini tidak perlu sebarang jenis kerja pendawaian elektrik. Pasangkan unit Solar Sentri di lokasi yang strategik dan berisiko.  Pastikan panel solar '2W Polycrystalline' menghadap ke arah kawasan yang paling cerah untuk memastikan caj panel solar yang maksimum. Setelah kira-kira 8 jam proses mengecas, lampu limpah LED bersedia untuk bersinar terang untuk 8 jam berikutnya.
Lampu Limpah solar dengan kamera pengesan

Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 01:12 Read more...
 

Intip Dengar Penembus Dinding - America

E-mail Print PDF

Printhauz Banner

Artikel bankPenembus Dinding America

Adakah anda berani untuk menerima hakikat sebuah kebenaran yang selama ini tersembunyi ?

Penembus Dinding America Penembus Dinding America

Ianya direka khas untuk mendengar perbualan diruang sebelah melalui dinding atau tembok penghalang. Gajet pegangan tangan adalah alat audio perisikan yang begitu mudah digunakan, ringkas tetapi berkuasa. Hanya hidupkan suis, cucukkan fon telinga dan tekapkan alat 'inspector gadget' ini pada pada permukaan dinding yang sesuai untuk mendengar tentang apa yang sedang diperkatakan.

Penembus Dinding America


Bagaimanakah America berfungsi ? Gajet perisikan audio ini berfungsi dengan menguatkan getaran gelombang audio. Setiap bunyi perbualan manusia dalam sesebuah ruang, suara mereka hanyalah semata-mata dalam bentuk rentak gelombang bunyi. Bergantung kepada berapa kuat mereka bercakap, corak jalur gelombang berfrekuensi pendek atau panjang akan diperkuatkan untuk memberi kejelasan maksimum dengan gajet America ini.

Alat penderia audio yang sensitif mengesan getaran bunyi yang menghentam permukaan dinding, siling dan lantai lalu diperkuatkan secara elektronik untuk anda mendengar dengan jelas tentang apa yang diperkatakan. Jika rentak gelombang bunyi rendah, ini bermakna seseorang sedang berbicara dalam nada rendah. Apa yang anda perlu buat ialah dengan menalakan pelaras untuk menambahkan kadar sensitiviti bunyi. Ini benar-benar menjadikan tugas 'memburu rahsia' begitu menyeronokkan dan produktif. Mengetahui sesuatu adalah suatu 'kuasa' untuk anda. Anda hanya perlu berani menerima sesebuah kenyataan yang benar !

Penembus Dinding America

Ayuh, hadapilah sesuatu hakikat kebenaran kerana selama ini ianya disembunyikan dari pengetahuan anda.

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:00 Read more...
 


Page 9 of 16

Artikel 1Kedai Dotcom

Senarai Artikel

Daging Anjing

KENAPA DAGING ANJING Haram dimakan

Dagu Berlapis

DAGU BERLAPIS. Bagaimana Cara Hilangkannya ?

a Nabi Adam

NABI ADAM VS MANUSIA ZAMAN BATU. Mana Satu yang Terdahulu ?

Orang Gila

ORANG TAK WARAS Selalu Sihat. Apa Rahsia Mereka ?

Jantung bermasalah

CARA MUDAH KETAHUI Jantung Anda Bermasalah

Jin Berkeliaran

PANTAU ANAK ANDA ! Waktu Jin dan Syaitan Keluar Berkeliaran
Halau Lipan

ANDA DIGIGIT LIPAN ? Bagaimana petua menghalaunya ?
Maksud Alfatihah

JANGAN MAIN-MAIN dengan Al-Fatihah kerana...
Awasi Kereta Anda

CARA MEMASTIKAN KERETA anda masih lagi ada di petak parkir

60 saat

DALAM 60 SAAT, Apakah yang Terjadi dalam Online ?
Apa GPS boleh buat

BAGAIMANA CARA MENJEJAK orang tersayang anda ?
Bahaya bangun mengejut

BANGUN MENGEJUT punca kematian tiba-tiba.
Asap Lingkaran

ASAP LINGKARAN NYAMUK = 100 Batang Rokok.
Neraka

NERAKA KINI TELAH NYALA. Berapakah Luasnya ?

Lalat dari Hadis

HADIS NABI yang Baru dibuktikan oleh Sains
Tahan Kencing

WAJIB TAHU ! - Bahaya Menahan Kencing
25 Amaran

25 TANDA AMARAN Ini Perlukan Tindakan Segera
Keanehan Gagal

KEANEHAN AKAL BURUNG GAGAK - Sains dan Al-Quran
Buah pinggang

APAKAH PETANDA Buah Pinggang yang Sedang Merosak ?
Tanah

TANAH ITU KOTOR & JIJIK - Al-Quran Membuktikan Ianya SALAH.
Kisah 2 Yahudi

KISAH 2 LELAKI YAHUDI - Jadi Pujaan Ramai di Malaysia
Khasiat Budu

KAJIAN SAINTIFIK BUDU - Kaitan Awet Muda, Kecerdasan dan Kesihatan.
Si Kidal

TANGAN KIDAL MEMILIKI 17 kelebihan dan keistimewaan
Mi Segera Bahaya

BENARKAH MI SEGERA Adalah Makanan Tiruan ?
Kucing dari pandangan Islam

KUCING SUDUT SAINTIFIK - Pandangan Islam Sejak 1500 Tahun Dulu.
Istidraj

TETAP KAYA WALAU TAK SOLAT - Kenapa Allah buat begitu ?
Jalan Kaki Rawat Penyakit

APAKAH 8 PENYAKIT yang boleh dirawat dengan Berjalan Kaki ?
Storan Tiruan

BAGAIMANA NAK TAHU Storan dan USB yang Palsu ?
Mesin Perentas Masa

TEORI MESIN MERENTAS MASA LAWAN Hujah & Bukti pada Al-Quran.
Kronologi hari pengadilan

PROSES BERMULA KIAMAT hingga ke Titi Sirat. Bacalah Jika Berani !
Hijra Arah Tawaf

PENDEDAHAN DISEBALIK Arah Jarum Jam Anda. Siapa Master-Mind ?
Yahudi di Malaysia

WUJUDKAH KOMUNITI YAHUDI di Malaysia ? Di manakah mereka ?
Dayak Merah Red Indian

RED INDIAN AMERIKA sebenarnya adalah MUSLIM !


JANGAN HIDUPKAN: Aircond Kereta Jadi Berbahaya Bila..
Melayu Bangsa Misteri

PANDANGAN YAHUDI: "Melayu Bangsa yang Misteri..."
Zikrullah

KELEBIHAN KALIMAH 'Laailaha illallah' yang ramai tak tahu.

Yahudi

MENGAPA YAHUDI BIJAK ? Kajian Dr Stephen Carr Leon
Kajian tentang Hantu

HANTU DAN JIN - Kajian dan Huraian Terkini Sains Fizik Terkini
Amaran Tikus

KENALPASTI BENCANA: Apakah yang ditawarkan oleh Sang Tikus ?
Tips mudah mencari Juzuk Al-Quran

MENAKJUBKAN: Cara mudah mencari mukasurat dalam Al-Quran
Kuku Diagnos Penyakit

KENALPASTI PENYAKIT ANDA: Perhatikan ciri-ciri pada kuku.
Ikan Candiru

IKAN CANDIRU: Lebih Ngeri dari Piranha
Bahaya Teh Ais

AWAS ! TEH AIS: Bahaya yang Tersembunyi yang Perlu Anda Tahu
Khas untuk pesakit Migrain

  

DITUJUKAN KHAS UNTUK: Penderita Sakit Kepala dan Migrain

Penawar Kanser yang disembunyikan 

RAHSIA DISEMBUNYI: Durian Belanda Penawar Mujarab Kanser
Khasiat Kayu Manis Campur Madu 

KAJIAN KHASIAT: Kayu Manis dicampur Madu
Kerosakan pada Otak 

OTAK ANDA AKAN ROSAK jika 10 Amalan ini di Amalkan. AWAS !
Asal Usul Bahasa Melayu 

DARI MANAKAH Asal-Usul Bahasa Melayu ?
Misteri Air Zam-zam

MENGUPAS MISTERI: Keajaiban Air Zam-zam
Kurus tanpa UBATAN 

CARA UNTUK KURUS tanpa Ubatan

PECAH RAHSIA: 12 tips dan Strategi Promosi
Bahaya Kencing Tikus 

BAHAYA Penyakit Kencing Tikus
4 Tips Solat Kusyuk

4 PETUA MUDAH untuk Solat Kusyuk
Hapuskan Cicak

TIPS HAPUSKAN CICAK dari Rumah Anda
Rahsia Perlunya Wudhu 

KENAPA WUDHU' sebelum solat ?


Di Sebalik Rahsia Coklat 

KHASIAT COKLAT yang mungkin tidak DIKETAHUI

Penemuan terkini rahsia piramid 

MISTERI BINAAN PIRAMID telah dijawab oleh Al-Quran
Diet yang Salah Selama ini. 

DIET SONGSANG. Selama ini rupa-rupanya kami SILAP !
Diet Rasulullah 

APAKAH yang Rasulullah Makan ?
Islam Invitation 

We Invite you to Islam.

Polisi Pemulangan

 
AWAS ! Artikel ini akan Mengubah Pendirian Hidup Anda Selamanya !

Ini Mungkin Bakal REVOLUSI dalam hidup anda

"Harap baca halaman ini sehingga habis. Saya yakin bahawa pandangan anda tentang rutin hidup harian anda akan berubah selepas ini. Insya'allah. Saya percaya bahawa anda inginkan perubahan dalam hidup. Begitu jua saya... Nyalakan Impian Anda Sekarang Juga !.."

Persoalan:

"Mengapa hanya 5% individu mempunyai pendapatan berjuta-juta ringgit tetapi 95% mempunyai hanya cukup makan ?."

Fakta yang harus anda akui - Individu yang memilih untuk berniaga lebih berjaya daripada individu yang makan gaji. Individu yang mempunyai "networking" atau JARINGAN yang besar lebih berjaya daripada yang  tiada JARINGAN. Individu yang berjaya dalam perniagaan mesti ada JARINGAN yang kuat .Bersama-samalah kita membina JARINGAN yang kuat dan luas. Kita perlu ingat bahawa 9 daripada 10 sumber rezeki adalah dari perniagaan.


RENUNGI & FIKIRKAN SEDALAM MUNGKIN. KERANA SELEPAS MEMBACA MUHASSABAH DIRI INI, MUNGKIN IANYA AKAN MENGUBAH PENDIRIAN ANDA SELAMANYA. BUKALAH HATI & AKUI SEJUJURNYA PADA DIRI ANDA.. INSYA'ALLAH.

Read more...
 
3DS-MAX Bank Model- untuk Designer

3Dbank

Kami mempunyai lebih dari 2000 (2 RIBU) koleksi model-model 3DS MAX untuk kegunaan industri rekabentuk dan persembahan. Aset ribuan koleksi ini adalah hasil 15 tahun pembabitan kami dalam industri rekabentuk dan 3D BANK ini disasarkan khas untuk: 

 1. INTERIOR DESIGNER
 2. ARKITEK
 3. VISUALIZER (JURU PERSEMBAHAN)
 4. EXHIBITION DESIGNER
 5. ANIMATOR
 6. INDUSTRI MULTIMEDIA
 7. PEREKA GRAFIK
 8. INDUSTRIAL DESIGNER & PERABUT
 9. PENGIKLANAN
 10. PELAJAR-PELAJAR BERKAITAN DESIGN


Telah terbukti aset model siapbina 3D ini dapat menjimatkan hampir 80% masa untuk menyediakan model 'mesh' dan 'research' dalam sesuatu proses rekabentuk. Kami menawarkan kos alternatif terendah dipasaran berbanding masa diperuntukkan dalam proses rekabentuk :

 • Model 3dsMax SOFA, KERUSI dan MEJA
 • Model 3dsMax LAMPU DAN AKSESORI
 • Model 3dsMax PERALATAN PEJABAT
 • Model 3dsMax PERALATAN AKSESORI DAPUR
 • Model 3dsMax KELENGKAPAN TANDAS & BILIK MANDI
 • Model 3dsMax PAGAR, TINGKAP DAN PINTU
 • Model 3dsMax  POKOK HIASAN
 • Model 3dsMax PERALATAN ELEKTRIK
 • Model 3dsMax KENDERAAN DARAT, LAUT & UDARA
 • Model 3dsmax ELEMEN BANGUNAN DAN LANSKAP
 • 500 jenis kesan bunyi untuk animasi dan video

-DALAM PEMBINAAN-