1kedai.com

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Produk

Suis Agihan HDMI - Kongsi Tayangan kepada 4 Skrin

E-mail Print PDF

Artikel bank


1Kedai Mudah

Kini anda boleh berkongsi tayangan berdefinisi tinggi HD bersama 2 atau 4 lagi skrin HDTV anda melalui kabel HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Amat mudah digunakan dan tidak perlu sebarang pelarasan untuk disambungkan dari pemain DVD, Blue-ray atau set permainan video terus ke TV anda.

Suis agihan video HDMI sesuai juga digunakan bersama format DVI. Ia biasanya menyokong pelbagai resolusi seperti 720i, 720p hinggalah kepada 1080p tanpa menurunkan walau sedikitpun kualiti gambar.

Suis Agihan HDMI

Teknologi ini menawarkan penyelesaian sempurna bagi persembahan hiburan digital, perniagaan berkaitan HDTV atau di tapak ekspo dan pamiran termasuk HDTV, STB, DVD, permainan PS3. Sesuai juga digunakan untuk kegunaan pembelajaran seperti sekolah, institusi pengajian tinggi, kempen persembahan, ruang mesyuarat dan pusat latihan korporat.

Spesifikasi :

    HDMI Source Input Port: 3
    Display Device Output Port: 1
    Source Port Connector: 19 pin HDMI
    Display Device Port Connector: 19 pin HDMI
    HDCP Compliant: Yes
    Display Device Selection: Push button or IR remote control
    Device Port LED: 3
    Single Link Range: 1920 x 1200
    Video Bandwidth: Up to 4.95GHz
    Vertical Frequency Range: 60Hz
    Power Consumption(max): 5W
    Operation Temperature:  0C to 70C
    Power Adapter: 5V 500mA
    HDMI Version: 1.3
    Cable Length: 1000mm/39.4in
    Size: 180 x 65 x 25mm/7.1 x 2.6 x 1.0in (L x W x H)Aplikasi:

    Switch from 2 digital-video (DVI) or digital-audio video (HDMI) sources
    Digital TV HDMI flat panel monitors. HDTV
    DVD players. Satellite receivers. Sel-top boxes
    Digital projectors
    Audio video receivers
    Other HDMI-enabled devices

Ciri ciri khusus:

    1 input and 2 outputs
    Approved by HDMI attached lab
    Fully support 1080P HDTV
    HDCP compliant
    Support DTS. Dobby. 7.1 channel audio
    Gold plated connector
    Cable fixing bolt for long cable
    Plug and play
    Amplifier and equalizer function for extending the HDMI cable
    Rack mounting and wall mounting kit version

Pakej Termasuk :

    1 x HDMI Switch
    1 x Remote Control
    1 x User Manual

HARGA TAWARAN DI 1KEDAI DOTCOM: RM230 (Termasuk kurier Poslaju / Skynet) Serahan tangan di kawasan Kuala Lumpur.


KLIK SINI BAGI DAPATKAN KATALOG & HARGA KESEMUA GAJET SPY TERBARU 1KEDAI.COM

Bagaimana Nak Order

Penghantaran


Anda mungkin juga meminati:

Android TV  Set Pemancar Video Wireless  Penghalau Tikus Ultrasonic


Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 00:28
 

Tonton Siaran Astro atau Pemain DVD pada Empat Skrin TV

E-mail Print PDF

Artikel bankKINI Anda boleh menyaksikan siaran Astro anda serentak dari Tingkat Atas, Bilik Tidur Utama, Dapur BAHKAN boleh dipancarkan terus dari rumah jiran anda ! Suatu teknologi perkongsisn hiburan tanpa wayar terbaru. Memancarkan apa saja bentuk video selagi ianya menggunakan kabel RCA (Merah + Kuning + Putih) AV.

Set Pemancar Video Wireless

SECARA RINGKAS:

 • Menggunakan jalur frekuensi 2.4Ghz ISM.
 • Menyokong sehingga 4 kumpulan rangkaian. Anda boleh memilih rangkaian tertentu untuk mengelak dari mengganggu isyarat router tanpa wayar Wi-Fi dsb.
 • Unit pemancar dan penerima digunakan secara berpasangan pada rangkaian yang sama. Ianya boleh berfungsi dalam mod satu titik ke pelbagai titik atau antara pelbagai titik.
 • Sesuai juga digunakan dengan set pemain DVD, DVR, kamera CCD, IPTV, Decoder Astro, TV Digital STB dan lain-lain peralatan AV.

Set Pemancar Video Wireless

1Kedai Mudah

DISKRIPSI PRODUK:

 • Memancarkan isyarat AV gelombang radio dengan tujuan untuk dikongsikan oleh penerima isyarat AV secara tanpa wayar pada jarak tertentu.
 • Penyelesaian dalam pemancaran isyarat AV (audio dan video) dengan teknik tanpa wayar. Amat praktikal digunakan dalam sistem persidangan video skala besar atau bilik kuliah multimedia.
 • Bagi kegunaan kamera luaran CCD, ianya suatu kelebihan dalam tugas pemantauan kerana imej yang dihantar adalah mengikut masa sebenar (real time) tanpa tertangguh.
 • Dalam tugas penyiaran imej video dan audio, ianya adalah satu kelebihan dari faktor kos kerana pendawaian biasa bagi kawasan yang susah dicapai tentunya mahal.


Teknologi sistem pemancar dan penerima tanpa wayar 2.4Ghz, memungkinkan apasaja peralatan yang menggunakan kabel RCA (merah + kuning + putih) berkomunikasi antara satu sama lain. Ianya juga berfungsi sebagai pemanjang kawalan IR yang membolehkan penghantaran isyarat infra merah dari bilik ke bilik yang lain seperti pengawalan pemain DVD atau rangkaian DSTV.

Set Pemancar Video Wireless

Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 00:25 Read more...
 

V-Promo Android untuk Agensi Pelancungan

E-mail Print PDF

Artikel bank


YA ! Memang benar ! Promoter kami sanggup melakukan tugas promosi untuk anda TANPA HENTI 7 hari seminggu !.. Letakkan di pintu masuk premis perniagaan anda dan V-Promo akan berkempen pada setiap hari berulang-ulang kali tanpa jemu. Ianya memang berkesan untuk 'menghentikan' pengunjung agar singgah masuk sebentar ke premis anda. Sanggupkah manusia biasa lakukan tugas kempen promosi ini tanpa henti untuk anda ?

V-Promo Travel

Bagaimana pula di tapak pameran, road-show, event dan ekspo ? V-Promo digital kami adalah yang paling lantang sekali berkempen untuk anda ! Persembahan audio dan video yang agresif menjadikan booth pameran anda sebagai tumpuan ramai sekaligus meninggalkan pesaing anda jauh dibelakang. Suara DJ dari V-Promo Android kami memang lantang melaungkan promosi yang anda tawarkan.

V-Promo Agensi Pelancungan

Dari pengalaman kami dipameran Matta Fair 2012 dan 2013 lalu, kami dapati saingan antara setiap agensi pelancungan amat agresif sekali. Promosi yang ditawarkan amat hebat antara satu sama lain hingga pengunjung sukar membezakan tawaran yang nampak seakan sama kerana dan tradisional. JADIKAN KEMPEN ANDA BERBEZA mulai sekarang !

V-Promo di kaunter penerangan

V-Promo Android membantu memberi maklumat untuk pelanggan di kaunter penerangan.

Setiap klip promosi yang dihasilkan bukan sahaja memaparkan tawaran produk pelancungan anda, malah mempunyai Suara DJ promoter (voice over) secara serentak dengan gambar video. Tugas DJ promoter akan menghebahkan kempen anda (bahasa Inggeris sahaja) mengikut skrip yang anda tentukan sendiri. V-Promo Android mempunyai teknologi suara tiruan yang amat mirip dengan suara DJ profesional sebenar ! Tak percaya ? Saksikan demo V-Promo Android dari Youtube dibawah:

&feature=youtu.be

"Dapatkah anda mengupah promoter serta khidmat sepasukan DJ bagi berkempen untuk pakej perniagaan anda pada harga 8 X Ganda lebih murah dari biasa ? Melakukan tanpa elaun tambahan seumur hayatnya.. BUKAN mustahil !" V-Promo Android sanggup lakukan kerana ia sememangnya Android yang tiada rasa letih ...

    DJ Promoter 

Setiap pakej V-Promo dibuat secara eksklusif untuk perniagaan anda. Bermula dari persembahan logo montaj dan imej korporat syarikat anda hinggalah kepada kandungan pakej pelancungan yang anda tawarkan. Ianya menjadikan kempen promosi anda amat berdaya saing, agresif dan begitu memukau bakal pelanggan anda.

  Logo bisnes anda 

Promosi tentang pakej pelancungan anda akan di hebahkan oleh DJ Graham dan DJ Lucy.. TANPA HENTI ! Kerana kami memang sedar bahawa persaingan dalam perniagaan pelancungan memang semakin sengit. DJ Promoter kami mampu bercakap tentang produk pelancungan yang anda tawarkan tanpa menghiraukan letih dan penat lelah. Tidak berhajat pada komisyen jualan. Sanggup berada di depan kedai anda dari pagi hingga malam 7 hari seminggu demi melariskan perniagaan anda pada upah yang teramat sedikit dan rendah !

DJ Lucy dan Graham

PERCAYAkah ANDA BAHAWA :

PAKEJ LENGKAP V-PROMO ANDROID DENGAN SUARA DJ PROMOTER KAMI TAWARKAN PADA HARGA RM 5700 SAHAJA. Tiada kos tersembunyi ! Kami akan merekabentuk mengikut imej korporat syarikat anda. Apa yang kami tawarkan untuk strategi pemasaran anda ?

 • Rekabentuk khas struktur rangka badan V-Promo mengikut identiti imej korporat perniagaan anda.
 • Pakej V-Promo Android yang ringan serta mudah dibawah kemana saja dilengkapi dengan CPU 1.6GHz
 • Skrin berjenama dengan 32" LED berkualiti HDMI.
 • Dilengkapi perisian Android 4.1 pemproses teknologi Duo Core untuk mengatur persembahan kempen.
 • Teknologi penyejukan SMT memastikan suhu kerja yang rendah.
 • Memori bina dalam berkapasiti 8GB NAND flash memory.
 • Kesemua menu (interface) dikawal melalui papan kekunci kawalan jauh dan tetikus '2.4GHz Fly Air RC11'
 • V-Promo juga mempunyai capaian internet mudah-alih broadband menjadikan ianya amat bermaklumat interaktif.
 • Kami akan membina klip iklan promosi perniagaan anda sepanjang 10 minit secara percuma.
 • Khidmat sepasukan 4 orang DJ (Graham, Peter, Rachel dan Lucy) yang bergilir-gilir melaungkan kempen promosi anda.
 • Persembahan kempen promosi berkualiti HD (berdefinasi tinggi 720p) dengan pelbagai kesan khas.
 • Muatan persembahan kempen promosi dari kad memori SD sehingga 32GB


Papan kekunci kawalan jauh V-Promo


Kesemua pakej di atas kami tawarkan pada kos serendah RM5700 sahaja termasuk penghantaran. Kami ulangi.. TIADA KOS TERSEMBUNYI ! Kami memerlukan masa 3 minggu untuk siap sepenuhnya. Hanya bekalkan kami kandungan kempen pemasaran anda dan selebihnya, biar kami uruskan secara eksklusif untuk anda !

Hubungi kami (Ruzlan) telefon: 010-201 2001 atau emailkan ke This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Kami akan aturkan demo percuma untuk anda.

Bagaimana Nak Order

Penghantaran


Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:22
 

V-Promo Android untuk Pusat Zakat Negeri Sembilan

E-mail Print PDF

Baru-baru ini Pusat Zakat Negeri Sembilan turut berminat dengan teknologi promosi digital V-Promo. Kami di 1kedai dotcom telah merekabentuk modul bagi pakej hebahan V-Promo bagi kegunaan agensi tersebut dalam usaha mempertingkatkan lagi maklumat serta kesedaran kepada orang-ramai tentang zakat. Ini sekaligus dapat mempertingkatkan lagi jumlah kutipan zakat tahunan yang kian ketara.

V-Promo Zakat Negeri Sembilan

Formula utama untuk meningkatkan kesedaran kepada orang-ramai serta agensi perniagaan dalam kewajiban mengeluarkan zakat ialah : 'MUATKAN MEREKA DENGAN KEMPEN MAKLUMAT VISUAL SECARA BERULANG-ULANG TANPA HENTI'..  Berita baiknya, V-Promo mempunyai kriteria teknologi sedemikian dalam menyampaikan misi maklumat seperti yang diperlukan.

2 Model V-Promo

Gambar atas: V-Promo Android Pusat Zakat Negeri Sembilan dan V-Promo Unit Demo bagi kegunaan kempen dan hebahan informasi kepada orang ramai. Kandungan kempen direka dalam bentuk persembahan taklimat Power Point, klip video montaj, soalan-soalan acara kuiz, iklan grafik 3D dan siri videografi.

Dibawah ini disiarkan antara sampel kempen zakat yang di hasilkan khas oleh 1kedai dotcom bagi kegunaan agensi Pusat Zakat Negeri Sembilan. Ianya di kendalikan secara automatik oleh teknologi terbaru Android 4.1 Dual Core dengan capaian interaktif dan internet. Cara generasi baru melihat dan memahami dunia kini sudah berubah. Mereka tentu sudah jemu dengan maklumat yang disampaikan secara tradisional. V-Promo sedang menerokai teknik penyampaian maklumat audio visual supaya lebih mudah difahami oleh orang kebanyakan.

Nota: Sampel video youtube yang anda saksikan di skrin ini sekarang adalah dalam resolusi rendah. Imej sebenar untuk tayangan pada unit V-Promo adalah dalam format resolusi tinggi HD.

&feature=youtu.be

Rekabentuk montaj bagi klip promosi digital Pusat Zakat Negeri Sembilan

&feature=youtu.be

Klip yang menerangkan lokasi kedudukan kaunter pembayaran zakat untuk panduan orang-ramai berurusan

&feature=youtu.be

Klip ini menerangkan bagaimana kemudahan teknologi SMS sebagai suatu pilihan yang ditawarkan oleh Pusat Zakat Negeri Sembilan dalam penyampaian maklumat selular.

&feature=youtu.be

Maklumat yang bertujuan bagi meyakinkan orang ramai bahawa trend mengeluarkan zakat adalah dasar yang dipegang oleh generasi moden terkini. Kesedaran ini menyumbang peningkatan kutipan zakat yang ketara di Negeri Sembilan dan mencerminkan usaha yang pro-aktif yang diterjemahkan oleh PZNS.

&feature=youtu.be

Klip yang menerangkan proses pembayaran zakat bukanlah urusan yang sukar. Skim potongan zakat adalah jalan penyelesaian bagi memudahkan urusan dibuat.

&feature=youtu.be
Klip ini bertujuan memperkenalkan ibadah zakat kepada orang ramai bersandarkan sumber petikan Al-Quran dan Hadith serta kewajipan dalam menunaikan.

&feature=youtu.be

Klip yang memaparkan aktiviti dan penganjuran yang dikelolakan oleh PZNS sepanjang tahun. Dihasilkan dalam format digital HD untuk siri persembahan dalam pakej V-Promo.

V-Promo Interface

V-Promo Android terbaru kami menawarkan teknologi interaktif fleksibel terkini yang bertujuan memaksimumkan kempen penerangan dan promosi sesebuah agensi. Mudah dikendalikan dengan akses internet mudah alih dan berupaya menyimpan 32gb bahan promosi. Skrin LED memaparkan imej berkualiti HDMI sehingga 1080p dengan lancar tanpa halangan.

V-Promo Interface

Kesemua klip video akan dipersembahkan pada skrin 32" LED dan akan ditayangkan secara berulang-ulang bersilih ganti tanpa henti secara automatik. Bukan itu sahaja, versi terbaru V-Promo untuk Pusat Zakat Negeri Sembilan ini dilengkapi capaian internet yang bercirikan interaktif. Hasil dari teknologi sistem operasi Android 4.1 terkini dengan pemprosesan Dual Core A9 menjanjikan persembahan berkualiti HD sehingga 1080p yang licin dan lancar.

Kesemua fungsi menu (interface) pada skrin dikawal secara kawalan jauh dari set papan kekunci dan tetikus bersaiz kecil berkuasa bateri.

Papan kekunci kawalan jauh V-Promo

STATUS TERKINI: DALAM PEMBINAAN - JANGKAAN SIAP PADA 10hb APRIL 2013

V-Promo PPZ MAIWP

Cadangan V-Promo Android bagi Kaunter Informasi Pusat Pungutan Zakat MAIWP.

Last Updated on Saturday, 29 June 2013 14:56 Read more...
 


Page 8 of 16

Artikel 1Kedai Dotcom

Senarai Artikel

Daging Anjing

KENAPA DAGING ANJING Haram dimakan

Dagu Berlapis

DAGU BERLAPIS. Bagaimana Cara Hilangkannya ?

a Nabi Adam

NABI ADAM VS MANUSIA ZAMAN BATU. Mana Satu yang Terdahulu ?

Orang Gila

ORANG TAK WARAS Selalu Sihat. Apa Rahsia Mereka ?

Jantung bermasalah

CARA MUDAH KETAHUI Jantung Anda Bermasalah

Jin Berkeliaran

PANTAU ANAK ANDA ! Waktu Jin dan Syaitan Keluar Berkeliaran
Halau Lipan

ANDA DIGIGIT LIPAN ? Bagaimana petua menghalaunya ?
Maksud Alfatihah

JANGAN MAIN-MAIN dengan Al-Fatihah kerana...
Awasi Kereta Anda

CARA MEMASTIKAN KERETA anda masih lagi ada di petak parkir

60 saat

DALAM 60 SAAT, Apakah yang Terjadi dalam Online ?
Apa GPS boleh buat

BAGAIMANA CARA MENJEJAK orang tersayang anda ?
Bahaya bangun mengejut

BANGUN MENGEJUT punca kematian tiba-tiba.
Asap Lingkaran

ASAP LINGKARAN NYAMUK = 100 Batang Rokok.
Neraka

NERAKA KINI TELAH NYALA. Berapakah Luasnya ?

Lalat dari Hadis

HADIS NABI yang Baru dibuktikan oleh Sains
Tahan Kencing

WAJIB TAHU ! - Bahaya Menahan Kencing
25 Amaran

25 TANDA AMARAN Ini Perlukan Tindakan Segera
Keanehan Gagal

KEANEHAN AKAL BURUNG GAGAK - Sains dan Al-Quran
Buah pinggang

APAKAH PETANDA Buah Pinggang yang Sedang Merosak ?
Tanah

TANAH ITU KOTOR & JIJIK - Al-Quran Membuktikan Ianya SALAH.
Kisah 2 Yahudi

KISAH 2 LELAKI YAHUDI - Jadi Pujaan Ramai di Malaysia
Khasiat Budu

KAJIAN SAINTIFIK BUDU - Kaitan Awet Muda, Kecerdasan dan Kesihatan.
Si Kidal

TANGAN KIDAL MEMILIKI 17 kelebihan dan keistimewaan
Mi Segera Bahaya

BENARKAH MI SEGERA Adalah Makanan Tiruan ?
Kucing dari pandangan Islam

KUCING SUDUT SAINTIFIK - Pandangan Islam Sejak 1500 Tahun Dulu.
Istidraj

TETAP KAYA WALAU TAK SOLAT - Kenapa Allah buat begitu ?
Jalan Kaki Rawat Penyakit

APAKAH 8 PENYAKIT yang boleh dirawat dengan Berjalan Kaki ?
Storan Tiruan

BAGAIMANA NAK TAHU Storan dan USB yang Palsu ?
Mesin Perentas Masa

TEORI MESIN MERENTAS MASA LAWAN Hujah & Bukti pada Al-Quran.
Kronologi hari pengadilan

PROSES BERMULA KIAMAT hingga ke Titi Sirat. Bacalah Jika Berani !
Hijra Arah Tawaf

PENDEDAHAN DISEBALIK Arah Jarum Jam Anda. Siapa Master-Mind ?
Yahudi di Malaysia

WUJUDKAH KOMUNITI YAHUDI di Malaysia ? Di manakah mereka ?
Dayak Merah Red Indian

RED INDIAN AMERIKA sebenarnya adalah MUSLIM !


JANGAN HIDUPKAN: Aircond Kereta Jadi Berbahaya Bila..
Melayu Bangsa Misteri

PANDANGAN YAHUDI: "Melayu Bangsa yang Misteri..."
Zikrullah

KELEBIHAN KALIMAH 'Laailaha illallah' yang ramai tak tahu.

Yahudi

MENGAPA YAHUDI BIJAK ? Kajian Dr Stephen Carr Leon
Kajian tentang Hantu

HANTU DAN JIN - Kajian dan Huraian Terkini Sains Fizik Terkini
Amaran Tikus

KENALPASTI BENCANA: Apakah yang ditawarkan oleh Sang Tikus ?
Tips mudah mencari Juzuk Al-Quran

MENAKJUBKAN: Cara mudah mencari mukasurat dalam Al-Quran
Kuku Diagnos Penyakit

KENALPASTI PENYAKIT ANDA: Perhatikan ciri-ciri pada kuku.
Ikan Candiru

IKAN CANDIRU: Lebih Ngeri dari Piranha
Bahaya Teh Ais

AWAS ! TEH AIS: Bahaya yang Tersembunyi yang Perlu Anda Tahu
Khas untuk pesakit Migrain

  

DITUJUKAN KHAS UNTUK: Penderita Sakit Kepala dan Migrain

Penawar Kanser yang disembunyikan 

RAHSIA DISEMBUNYI: Durian Belanda Penawar Mujarab Kanser
Khasiat Kayu Manis Campur Madu 

KAJIAN KHASIAT: Kayu Manis dicampur Madu
Kerosakan pada Otak 

OTAK ANDA AKAN ROSAK jika 10 Amalan ini di Amalkan. AWAS !
Asal Usul Bahasa Melayu 

DARI MANAKAH Asal-Usul Bahasa Melayu ?
Misteri Air Zam-zam

MENGUPAS MISTERI: Keajaiban Air Zam-zam
Kurus tanpa UBATAN 

CARA UNTUK KURUS tanpa Ubatan

PECAH RAHSIA: 12 tips dan Strategi Promosi
Bahaya Kencing Tikus 

BAHAYA Penyakit Kencing Tikus
4 Tips Solat Kusyuk

4 PETUA MUDAH untuk Solat Kusyuk
Hapuskan Cicak

TIPS HAPUSKAN CICAK dari Rumah Anda
Rahsia Perlunya Wudhu 

KENAPA WUDHU' sebelum solat ?


Di Sebalik Rahsia Coklat 

KHASIAT COKLAT yang mungkin tidak DIKETAHUI

Penemuan terkini rahsia piramid 

MISTERI BINAAN PIRAMID telah dijawab oleh Al-Quran
Diet yang Salah Selama ini. 

DIET SONGSANG. Selama ini rupa-rupanya kami SILAP !
Diet Rasulullah 

APAKAH yang Rasulullah Makan ?
Islam Invitation 

We Invite you to Islam.

Polisi Pemulangan

 
AWAS ! Artikel ini akan Mengubah Pendirian Hidup Anda Selamanya !

Ini Mungkin Bakal REVOLUSI dalam hidup anda

"Harap baca halaman ini sehingga habis. Saya yakin bahawa pandangan anda tentang rutin hidup harian anda akan berubah selepas ini. Insya'allah. Saya percaya bahawa anda inginkan perubahan dalam hidup. Begitu jua saya... Nyalakan Impian Anda Sekarang Juga !.."

Persoalan:

"Mengapa hanya 5% individu mempunyai pendapatan berjuta-juta ringgit tetapi 95% mempunyai hanya cukup makan ?."

Fakta yang harus anda akui - Individu yang memilih untuk berniaga lebih berjaya daripada individu yang makan gaji. Individu yang mempunyai "networking" atau JARINGAN yang besar lebih berjaya daripada yang  tiada JARINGAN. Individu yang berjaya dalam perniagaan mesti ada JARINGAN yang kuat .Bersama-samalah kita membina JARINGAN yang kuat dan luas. Kita perlu ingat bahawa 9 daripada 10 sumber rezeki adalah dari perniagaan.


RENUNGI & FIKIRKAN SEDALAM MUNGKIN. KERANA SELEPAS MEMBACA MUHASSABAH DIRI INI, MUNGKIN IANYA AKAN MENGUBAH PENDIRIAN ANDA SELAMANYA. BUKALAH HATI & AKUI SEJUJURNYA PADA DIRI ANDA.. INSYA'ALLAH.

Read more...
 
3DS-MAX Bank Model- untuk Designer

3Dbank

Kami mempunyai lebih dari 2000 (2 RIBU) koleksi model-model 3DS MAX untuk kegunaan industri rekabentuk dan persembahan. Aset ribuan koleksi ini adalah hasil 15 tahun pembabitan kami dalam industri rekabentuk dan 3D BANK ini disasarkan khas untuk: 

 1. INTERIOR DESIGNER
 2. ARKITEK
 3. VISUALIZER (JURU PERSEMBAHAN)
 4. EXHIBITION DESIGNER
 5. ANIMATOR
 6. INDUSTRI MULTIMEDIA
 7. PEREKA GRAFIK
 8. INDUSTRIAL DESIGNER & PERABUT
 9. PENGIKLANAN
 10. PELAJAR-PELAJAR BERKAITAN DESIGN


Telah terbukti aset model siapbina 3D ini dapat menjimatkan hampir 80% masa untuk menyediakan model 'mesh' dan 'research' dalam sesuatu proses rekabentuk. Kami menawarkan kos alternatif terendah dipasaran berbanding masa diperuntukkan dalam proses rekabentuk :

 • Model 3dsMax SOFA, KERUSI dan MEJA
 • Model 3dsMax LAMPU DAN AKSESORI
 • Model 3dsMax PERALATAN PEJABAT
 • Model 3dsMax PERALATAN AKSESORI DAPUR
 • Model 3dsMax KELENGKAPAN TANDAS & BILIK MANDI
 • Model 3dsMax PAGAR, TINGKAP DAN PINTU
 • Model 3dsMax  POKOK HIASAN
 • Model 3dsMax PERALATAN ELEKTRIK
 • Model 3dsMax KENDERAAN DARAT, LAUT & UDARA
 • Model 3dsmax ELEMEN BANGUNAN DAN LANSKAP
 • 500 jenis kesan bunyi untuk animasi dan video

-DALAM PEMBINAAN-