1kedai.com

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Gajet SPY Elektronik

Pengesan Jejak GPS Terkecil di Dunia

E-mail Print PDF

1Kedai Mudah

Artikel bank


Penjejak GPS

"KINI TIADA LAGI TEMPAT UNTUK MEREKA SEMBUNYI DARI ANDA." Dia sentiasa anda perhatikan dari satelit terus ke handfon anda !

Pengesan jejak berteknologi terkini dan berketepatan tinggi dari Siemens AG, sememangnya mudah dikendalikan. Bertujuan untuk mendapatkan maklumat tentang lokasi kedudukan terkini bagi subjek yang sedang anda pantau dengan bantuan peta Google.

Menjejak sebarang lokasi subjek yang anda inginkan seperti kenderaan yang anda sewakan / pinjamkan, harta benda anda, lokasi  ahli keluarga tersayang anda seperti anak, isteri, suami atau pekerja anda sendiri. Juga memberitahu berapakah kelajuan ianya sedang bergerak. Ianya memang diakui ALAT PENGESANAN LOKASI GPS TERKECIL DIPASARAN.


Sepanjang 3 bulan pemerhatian kami, golongan pembeli Penjejak GPS kami terdiri:

 1. WANITA adalah pembeli tertinggi kami (80%) - Berkaitan kes hubungan curang rumah tangga.
 2. LOGISTIK dan PENGANGKUTAN (15%) - Berkaitan pemantauan pergerakan / kelajuan kenderaan.
 3. PENGURUSAN organisasi dan harta (5%) - Memantau kakitangan dan ahli keluarga serta aset bergerak.

Kenapa ianya gajet yang penting bagi mereka ?
Bertujuan untuk mendapatkan maklumat tentang lokasi kedudukan terkini bagi subjek yang sedang anda pantau dengan bantuan peta Google terus ke handphone anda. Pada kos hanya 5 sen untuk setiap maklumat yang diterima, tentu jauh lebih berbaloi berbanding dengan nilai aset anda yang lebih berharga.

Kemanakah dan dimanakah agaknya mereka berada sekarang ?

Berketepatan tinggi, hampir tiada tempat untuk mereka sembunyikan diri dari anda ! Anda memerhatikan mereka terus dari satelit ke handphone anda.
Menjejak sebarang lokasi subjek yang anda inginkan seperti kenderaan yang anda sewakan / pinjamkan, harta benda anda, lokasi  ahli keluarga tersayang anda seperti anak, isteri, suami atau pekerja anda sendiri.

Pengesan Jejak GPS

Secara ringkasnya, Penjejak GPS adalah gajet kecil yang berhubung dengan satelit bertujuan untuk mengesan:

 1. Melapurkan lokasi terkini kedudukan subjek anda dengan ketepatan tinggi terus ke handset anda.
 2. Memantau setiap pergerakan dan kelajuan subjek terus ke handset anda.
 3. Merekod setiap peta corak pergerakan terus kedalam kad memori GPS (terbaru model 2013)
 4. Mendengar perbualan / bunyi sekeliling peranti GPS terus dari handset anda (voice surveillance)

Berfungsi berpandukan sistem sedia ada di Malaysia iaitu melalui rangkaian GSM/GPRS dan jaringan satelit GPS. Produk ini berupaya mengawasi serta mengenal pasti lokasi sasaran dengan tepat hanya melalui SMS yang anda hantar atau GPRS.  Sebaik sahaja anda menghantar mesej teks SMS pada unit ini, secara otomatik ianya akan membalas dengan maklumat kordinat atau lokasi kedudukan ia berada sekarang. Anda boleh menggunakan atau memeriksa maklumat kedudukan kordinat yang diterima melalui perisian pemetaan seperti Google Earth / Google Map atau peralatan GPS (Satnav) kereta anda.

Bukan itu saja, anda boleh mendapatkan maklumat kedudukan sasaran pada selaan masa spesifik (minimum 30 saat) atau mengikut selaan masa setiap 30 saat (contoh) melalui hubungan GPRS komputer anda pada masa sebenar.

Bagaimana pula dengan kos untuk mendapatkan maklumat ? TERAMAT MURAH ! Purata hanya 5 sen bagi setiap caj mesej SMS yang dikenakan oleh penyedia perkhidmatan seperti Maxis, Celcom, Digi dan sebagainya. Tidak kira sama ada SIMKAD telefon anda menggunakan Prepaid ataupun Postpaid. Anda pasti mampu !

Pengesan Jejak GPS

Pengalaman penulis (admin 1kedai dotcom). Kenapa penjejak GPS ini amat di perlukan oleh saya ?

Dalam membesarkan anak-anak yang sedang bersekolah, memang tidak dinafikan memang agak rumit dalam memantau keselamatan mereka. Tambahan pula menetap di kotaraya sebesar Kuala Lumpur dimana saya dan isteri sibuk bekerja dengan rutin yang ketat. Urusan anak-anak (makan, ke sekolah agama pagi, kelas mengaji Quran dan naik bas ke sekolah rendah petang) terpaksa diserahkan separuh kepada penjaga / pengasuh.

Dimanakah anak anda kini berada ?

&feature=related

Sememangnya kami sedar pergerakkan anak harus di pantau setiap masa. Adakah segala rutin mereka lancar dan teratur serta berada pada lokasi sepatutnya ? Kami ingin bekerja dengan HATI YANG LEBIH TENTERAM tanpa perlu risaukan keselamatan anak atau ahli keluarga. Anak yang semakin meningkat remaja sudah tentu terdedah dengan berbagai godaan, pergaulan kawan-kawan dan hiburan diluar sana. PEMANTAUAN pergerakan mereka adalah amat penting, agar tidak menyesal dikemudian hari. Saya mengesyorkan Penjejak GPS berteknologi satelit ini adalah ikhtiar yang perlu ada pada setiap keluarga dalam menjamin keselamatan mereka apatah lagi dengan kadar jenayah yang tinggi terutamanya dikota-kota besar. Memang berbaloi untuk mengorbankan sedikit wang anda asalkan segalanya selamat dan tenteram. Anak-anak dan keluarga anda adalah harta yang tidak ternilai. Insya'allah.

Langkah mudah cara menggunakan Penjejak

Lokasi GPS

Setakat ini ramai pembeli gajet penjejak GPS kami masih dikuasai oleh kaum wanita. Mungkinkah mereka lebih peka dan perihatin tentang keselamatan keluarga berbanding kaum lelaki ? Tidak kurang juga yang membeli dari 1Kedai Dotcom hanya untuk memantau kemanakah menghilangnya teman lelaki / wanita atau suami mereka. Ya, kami faham situasi mereka dan 'No Comments'...

  TV9 Nasi Lemak Kopi O

Apakah 10 kegunaan utama bagi Gajet Penjejak GPS

 • 1. Orang Kurang Upaya: Sama seperti orang-orang tua, orang kurang upaya perlu menggunakan gajet pengesanan yang menawarkan panggilan kecemasan (butang SOS) segera bagi membantu dalam kes kecemasan.
 • 2. Pencegahan Kecurian Kereta: Dengan memasang alat mengesan pada kenderaan, lokasi ia sentiasa boleh diketahu dan di pantaui. Ini akan membantu mengurangkan peratus kecurian kenderaan yang tinggi di Malaysia. Banyak ciri-ciri canggih pada penjejak GPS kami mempunyai fungsi pencegahan kecurian kenderaan.
 • 3. Mengambil Penjagaan Warga Tua: Warga tua boleh mendapat manfaat daripada perkhidmatan yang termasuk keupayaan untuk membuat panggilan kecemasan pengesanan. Mereka boleh memanggil perkhidmatan kecemasan dalam kes mereka jatuh dan tidak boleh bangun atau kerana isu-isu kesihatan dan dibantu dengan cepat.
 • 4. Polis & Detektif Peribadi: Polis boleh mendapat manfaat dengan melampirkan peranti pengesanan kepada kenderaan semasa penyiasatan, yang membolehkan mereka dengan mudah mengesan pergerakan dan datang dengan bukti-bukti yang kukuh.
 • 5. Aktiviti Kembara: Pejalan kaki sering mengambil risiko meneroka kawasan yang tidak dicartakan. Dengan penjejaki GPS, pejalan kaki yang hilang dapat ditemui dengan cepat sekiranya mereka dilengkapi dengan gajet pengesan jejak GPS ketika menempuh hutan belantara.
 • 6. Wanita Tunggal: Terdapat banyak kawasan atau zon yang bahaya bagi seseorang wanita yang bersendirian. Berwaspada sebelum terlewat dapat mencegah dari memasuki situasi perangkap bahaya. Sebuah penjejak GPS yang disimpan didalam beg tangan wanita mungkin menjadi faktor penyelamat bagi seseorang wanita.
 • 7. Penggemar Perkemahan: Sama seperti pejalan kaki, peminat perkhemahan yang membawa peranti pengesanan pada mereka kurang cenderung untuk hilang tanpa diselamatkan. Mereka juga boleh mengesan di mana mereka sedang berada dan di mana mereka mahu tujui. Ini akan memudahkan mereka mencari tapak perkhemahan baru disamping mencegah mereka dari tersesat.
 • 8. Pengusaha Syarikat Kereta Sewa dan Logistik: Penjejak GPS membolehkan seorang pengusaha kereta sewa sentiasa memantau pergerakan aset milik mereka. Pengusaha lori dan bas pula dapat menguruskan laluan kenderaan syarikat mereka dengan lebih terancang iaitu tentang kecekapan pengurusan sambil mengurangkan pembaziran masa dan bahan api. Ianya adalah sesuatu yang berkait dengan keuntungan dalam operasi syarikat.
 • 9. Haiwan peliharaan: A peranti pengesanan mudah di pasang atau dikalungkan pada haiwan peliharaan mereka. Ini sekaligus dapat mencegah kes kehilangan binatang peliharaan yang seringkali berlaku ketika ketiadaan tuannya.
 • 10. Lukisan / Keselamatan Kerjaseni: Artwork adalah berharga dan sering ditukar ganti, dan ia adalah malangnya sasaran utama untuk pencuri. Dengan GPS pemilik peranti boleh belajar lokasi sekeping dicuri dan pulih dengan segera.

Butang Isyarat kecemasan SOS

Ianya juga dilengkapi butang isyarat kecemasan SOS di sebelah rusuk kanan gajet ini. Tekan butang SOS ini selama 3 saat, ianya akan menghantar mesej "help me !" kepada semua nombor telefon yang telah didaftarkan dengan gajet ini. Mesej ini dihantar setiap 3 minit bersama kedudukan kordinat terkini hinggalah ianya dijawab oleh salah satu dari nombor-nombor telefon tadi dengan mesej SMS "help me!"

Mesej kecemasan ini hanya dapat dihentikan setelah anda membalas mesej SMS berbunyi help me! ke nombor pada GPS anda.
Pengesan Jejak GPS

Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 01:15 Read more...
 

Jam Tangan Spy Kamera Kremlin Blackbelt

E-mail Print PDF

Printhauz Banner

Artikel bank


JAM TANGAN SPY SIRI KREMLIN BLACK BELT YANG BERGAYA ANGGUN.

Jam tangan Spy Kremlin Blackbelt

Gambar di atas adalah dari versi Kremlin Blackbelt 16gb

Ianya suatu penampilan elegan bergaya anggun yang di gabungkan bersama imej gelap terselindung disebalik ciri agen perisikan rahsia. Personaliti yang sesuai untuk di padankan bersama imej kasual kasual atau suit malam ketika misi anda memburu berita sensasi, bukti atau hanya bersantai dengan sahabat handai. Jam perisikan ini dilengkapi keupayaan sebagai kamera perakam video beserta audio yang dibina bersama memori bina dalam 4gb (juga tersedia dalam model 16gb) khas bagi pengumpulan bukti berjam-jam lamanya.

Fungsi Butang Kremlin

Gambar diatas adalah dari model tipikal Kremlin Blackbelt 4gb

Dengan rekabentuk yang anggun bergaya, dari bahan logam sepenuhnya dengan muka kaca bermutu menghasilkan fungsi sebagai penunjuk masa dalam saat, minit dan jam berkejituan tinggi. Ianya sebuah jam 'designer' dengan mahkota tepi berputar untuk pelarasan masa disamping kamera rahsia tersembunyi yang hanya anda saja ketahui.


Berfungsi merakam video dan foto pada bila-bila masa saja misi anda bermula dan sedia untuk dimuat turun (fail format AVI) ke komputer anda bila diperlukan. Ini adalah helah yang terbaik untuk merekodkan semua pertemuan anda, temuduga, mesyuarat dan perbincangan di tempat kejadian tanpa sesiapa pun menyedari atau mengetahui apa yang sedang anda lakukan.

Jam tangan Spy Kremlin Blackbelt

J

Jam tangan Spy Kremlin Blackbelt

Gambar di atas adalah dari versi Kremlin Blackbelt 16gb

Last Updated on Sunday, 15 February 2015 15:15 Read more...
 

Lampu Limpah Kuasa Solar Berkamera Pengesan Gerakan

E-mail Print PDF

1Kedai Mudah

Artikel bankLampu Limpah solar dengan kamera pengesan

Deskripsi Ringkas:

Memperkenalkan - SOLAR SENTRI. Sistem pencegahan jenayah dan keselamatan yang bersumberkan TENAGA PERCUMA anugerah ilahi - Alam semulajadi. Lampu limpah berkuasa solar yang dinyalakan terang oleh paduan 30 biji LED putih. Fungsi pengawasan canggih pula di pantau oleh teknologi pengesanan pergerakan PIR (passive infra-red) bagi mempertingkatkan keselamatan kediaman atau pejabat.


Lampu Limpah solar dengan kamera pengesan
Ditenagakan oleh kuasa matahari sepenuhnya, lampu limpah Solar Sentri ini menawarkan pemasangan yang bebas dari pendawaian TNB bagi penjimatan bil maksima. Sesuai untuk tugas pemantauan dikawasan yang sukar di akses bagi punca tenaga TNB di seperti garaj, bangsal, bumbung, parking, struktur bangunan luar dan sebagainya.

Diperbuat daripada plastik tahan lama ABS yang lasak, rekabentuk lampu limpah ini begitu padat menawarkan ketahanan terhadap unsur-unsur alam. Apabila persekitaran berubah gelap, sistem pengesanan pergerakan teknologi PIR menjadi aktif dan ia akan menghidupkan 30 unit LED putih sebaik sahaja ada pergerakan dikesan. Ianya juga boleh dinyah aktifkan mengikut sistem penetapan masa yang telah ditentukan. Sememangnya ia adalah gajet keselamatan yang PERLU ADA bagi menerangi lorong-lorong belakang yang gelap, lorong kaki lima, laluan pejalan kaki bagi sentiasa memastikan jauh dari pelawat tidak diundang.

Lampu Limpah solar dengan kamera pengesan
Amat mudah untuk dipasang, kerana lampu limpah Solar Sentri ini tidak perlu sebarang jenis kerja pendawaian elektrik. Pasangkan unit Solar Sentri di lokasi yang strategik dan berisiko.  Pastikan panel solar '2W Polycrystalline' menghadap ke arah kawasan yang paling cerah untuk memastikan caj panel solar yang maksimum. Setelah kira-kira 8 jam proses mengecas, lampu limpah LED bersedia untuk bersinar terang untuk 8 jam berikutnya.
Lampu Limpah solar dengan kamera pengesan

Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 01:12 Read more...
 


Page 5 of 17

Artikel 1Kedai Dotcom

Senarai Artikel

Daging Anjing

KENAPA DAGING ANJING Haram dimakan

Dagu Berlapis

DAGU BERLAPIS. Bagaimana Cara Hilangkannya ?

a Nabi Adam

NABI ADAM VS MANUSIA ZAMAN BATU. Mana Satu yang Terdahulu ?

Orang Gila

ORANG TAK WARAS Selalu Sihat. Apa Rahsia Mereka ?

Jantung bermasalah

CARA MUDAH KETAHUI Jantung Anda Bermasalah

Jin Berkeliaran

PANTAU ANAK ANDA ! Waktu Jin dan Syaitan Keluar Berkeliaran
Halau Lipan

ANDA DIGIGIT LIPAN ? Bagaimana petua menghalaunya ?
Maksud Alfatihah

JANGAN MAIN-MAIN dengan Al-Fatihah kerana...
Awasi Kereta Anda

CARA MEMASTIKAN KERETA anda masih lagi ada di petak parkir

60 saat

DALAM 60 SAAT, Apakah yang Terjadi dalam Online ?
Apa GPS boleh buat

BAGAIMANA CARA MENJEJAK orang tersayang anda ?
Bahaya bangun mengejut

BANGUN MENGEJUT punca kematian tiba-tiba.
Asap Lingkaran

ASAP LINGKARAN NYAMUK = 100 Batang Rokok.
Neraka

NERAKA KINI TELAH NYALA. Berapakah Luasnya ?

Lalat dari Hadis

HADIS NABI yang Baru dibuktikan oleh Sains
Tahan Kencing

WAJIB TAHU ! - Bahaya Menahan Kencing
25 Amaran

25 TANDA AMARAN Ini Perlukan Tindakan Segera
Keanehan Gagal

KEANEHAN AKAL BURUNG GAGAK - Sains dan Al-Quran
Buah pinggang

APAKAH PETANDA Buah Pinggang yang Sedang Merosak ?
Tanah

TANAH ITU KOTOR & JIJIK - Al-Quran Membuktikan Ianya SALAH.
Kisah 2 Yahudi

KISAH 2 LELAKI YAHUDI - Jadi Pujaan Ramai di Malaysia
Khasiat Budu

KAJIAN SAINTIFIK BUDU - Kaitan Awet Muda, Kecerdasan dan Kesihatan.
Si Kidal

TANGAN KIDAL MEMILIKI 17 kelebihan dan keistimewaan
Mi Segera Bahaya

BENARKAH MI SEGERA Adalah Makanan Tiruan ?
Kucing dari pandangan Islam

KUCING SUDUT SAINTIFIK - Pandangan Islam Sejak 1500 Tahun Dulu.
Istidraj

TETAP KAYA WALAU TAK SOLAT - Kenapa Allah buat begitu ?
Jalan Kaki Rawat Penyakit

APAKAH 8 PENYAKIT yang boleh dirawat dengan Berjalan Kaki ?
Storan Tiruan

BAGAIMANA NAK TAHU Storan dan USB yang Palsu ?
Mesin Perentas Masa

TEORI MESIN MERENTAS MASA LAWAN Hujah & Bukti pada Al-Quran.
Kronologi hari pengadilan

PROSES BERMULA KIAMAT hingga ke Titi Sirat. Bacalah Jika Berani !
Hijra Arah Tawaf

PENDEDAHAN DISEBALIK Arah Jarum Jam Anda. Siapa Master-Mind ?
Yahudi di Malaysia

WUJUDKAH KOMUNITI YAHUDI di Malaysia ? Di manakah mereka ?
Dayak Merah Red Indian

RED INDIAN AMERIKA sebenarnya adalah MUSLIM !


JANGAN HIDUPKAN: Aircond Kereta Jadi Berbahaya Bila..
Melayu Bangsa Misteri

PANDANGAN YAHUDI: "Melayu Bangsa yang Misteri..."
Zikrullah

KELEBIHAN KALIMAH 'Laailaha illallah' yang ramai tak tahu.

Yahudi

MENGAPA YAHUDI BIJAK ? Kajian Dr Stephen Carr Leon
Kajian tentang Hantu

HANTU DAN JIN - Kajian dan Huraian Terkini Sains Fizik Terkini
Amaran Tikus

KENALPASTI BENCANA: Apakah yang ditawarkan oleh Sang Tikus ?
Tips mudah mencari Juzuk Al-Quran

MENAKJUBKAN: Cara mudah mencari mukasurat dalam Al-Quran
Kuku Diagnos Penyakit

KENALPASTI PENYAKIT ANDA: Perhatikan ciri-ciri pada kuku.
Ikan Candiru

IKAN CANDIRU: Lebih Ngeri dari Piranha
Bahaya Teh Ais

AWAS ! TEH AIS: Bahaya yang Tersembunyi yang Perlu Anda Tahu
Khas untuk pesakit Migrain

  

DITUJUKAN KHAS UNTUK: Penderita Sakit Kepala dan Migrain

Penawar Kanser yang disembunyikan 

RAHSIA DISEMBUNYI: Durian Belanda Penawar Mujarab Kanser
Khasiat Kayu Manis Campur Madu 

KAJIAN KHASIAT: Kayu Manis dicampur Madu
Kerosakan pada Otak 

OTAK ANDA AKAN ROSAK jika 10 Amalan ini di Amalkan. AWAS !
Asal Usul Bahasa Melayu 

DARI MANAKAH Asal-Usul Bahasa Melayu ?
Misteri Air Zam-zam

MENGUPAS MISTERI: Keajaiban Air Zam-zam
Kurus tanpa UBATAN 

CARA UNTUK KURUS tanpa Ubatan

PECAH RAHSIA: 12 tips dan Strategi Promosi
Bahaya Kencing Tikus 

BAHAYA Penyakit Kencing Tikus
4 Tips Solat Kusyuk

4 PETUA MUDAH untuk Solat Kusyuk
Hapuskan Cicak

TIPS HAPUSKAN CICAK dari Rumah Anda
Rahsia Perlunya Wudhu 

KENAPA WUDHU' sebelum solat ?


Di Sebalik Rahsia Coklat 

KHASIAT COKLAT yang mungkin tidak DIKETAHUI

Penemuan terkini rahsia piramid 

MISTERI BINAAN PIRAMID telah dijawab oleh Al-Quran
Diet yang Salah Selama ini. 

DIET SONGSANG. Selama ini rupa-rupanya kami SILAP !
Diet Rasulullah 

APAKAH yang Rasulullah Makan ?
Islam Invitation 

We Invite you to Islam.

Polisi Pemulangan

 
AWAS ! Artikel ini akan Mengubah Pendirian Hidup Anda Selamanya !

Ini Mungkin Bakal REVOLUSI dalam hidup anda

"Harap baca halaman ini sehingga habis. Saya yakin bahawa pandangan anda tentang rutin hidup harian anda akan berubah selepas ini. Insya'allah. Saya percaya bahawa anda inginkan perubahan dalam hidup. Begitu jua saya... Nyalakan Impian Anda Sekarang Juga !.."

Persoalan:

"Mengapa hanya 5% individu mempunyai pendapatan berjuta-juta ringgit tetapi 95% mempunyai hanya cukup makan ?."

Fakta yang harus anda akui - Individu yang memilih untuk berniaga lebih berjaya daripada individu yang makan gaji. Individu yang mempunyai "networking" atau JARINGAN yang besar lebih berjaya daripada yang  tiada JARINGAN. Individu yang berjaya dalam perniagaan mesti ada JARINGAN yang kuat .Bersama-samalah kita membina JARINGAN yang kuat dan luas. Kita perlu ingat bahawa 9 daripada 10 sumber rezeki adalah dari perniagaan.


RENUNGI & FIKIRKAN SEDALAM MUNGKIN. KERANA SELEPAS MEMBACA MUHASSABAH DIRI INI, MUNGKIN IANYA AKAN MENGUBAH PENDIRIAN ANDA SELAMANYA. BUKALAH HATI & AKUI SEJUJURNYA PADA DIRI ANDA.. INSYA'ALLAH.

Read more...
 
3DS-MAX Bank Model- untuk Designer

3Dbank

Kami mempunyai lebih dari 2000 (2 RIBU) koleksi model-model 3DS MAX untuk kegunaan industri rekabentuk dan persembahan. Aset ribuan koleksi ini adalah hasil 15 tahun pembabitan kami dalam industri rekabentuk dan 3D BANK ini disasarkan khas untuk: 

 1. INTERIOR DESIGNER
 2. ARKITEK
 3. VISUALIZER (JURU PERSEMBAHAN)
 4. EXHIBITION DESIGNER
 5. ANIMATOR
 6. INDUSTRI MULTIMEDIA
 7. PEREKA GRAFIK
 8. INDUSTRIAL DESIGNER & PERABUT
 9. PENGIKLANAN
 10. PELAJAR-PELAJAR BERKAITAN DESIGN


Telah terbukti aset model siapbina 3D ini dapat menjimatkan hampir 80% masa untuk menyediakan model 'mesh' dan 'research' dalam sesuatu proses rekabentuk. Kami menawarkan kos alternatif terendah dipasaran berbanding masa diperuntukkan dalam proses rekabentuk :

 • Model 3dsMax SOFA, KERUSI dan MEJA
 • Model 3dsMax LAMPU DAN AKSESORI
 • Model 3dsMax PERALATAN PEJABAT
 • Model 3dsMax PERALATAN AKSESORI DAPUR
 • Model 3dsMax KELENGKAPAN TANDAS & BILIK MANDI
 • Model 3dsMax PAGAR, TINGKAP DAN PINTU
 • Model 3dsMax  POKOK HIASAN
 • Model 3dsMax PERALATAN ELEKTRIK
 • Model 3dsMax KENDERAAN DARAT, LAUT & UDARA
 • Model 3dsmax ELEMEN BANGUNAN DAN LANSKAP
 • 500 jenis kesan bunyi untuk animasi dan video

-DALAM PEMBINAAN-